AUDIOWORKS  the alpha and omega in event technology

LIVESTREAMING

Corona pleegde een aanslag op onze vrijheden. De roep om een betrouwbaar en kwalitatief platform om uw boodschap in de mensen hun kot te krijgen klinkt luider dan ooit.


Audioworks biedt u de mogelijkheid uw evenement online aan te bieden via een uniek streaming platform: Streamdesigner. Eenvoudig, veilig, betrouwbaar en bovendien betaalbaar. 


Denk hierbij aan begrafenissen, vormsels, kerkdiensten, BTB of culturele events. 


Ook opname of communicatie met webinars behoort tot de mogelijkheden. Single of multi camera met PTZ optics kwaliteit. Onze uitgebreide ervaring met geluid en belichting sluit hier naadloos bij aan en zorgt voor een professionele uitstraling en afwerking van uw evenement. Contacteer ons en we werken samen voor u een voorstel uit.
Ontdek alle voordelen hieronder..

WAAROM LIVESTREAMEN U KAN HELPEN

Bij livestreaming worden beeld en geluid van uw evenement direct online verspreid waardoor uw publiek in real time kan meekijken en luisteren zonder fysiek aanwezig te zijn. In de huidige crisis dus een uitermate geschikt alternatief voor nagenoeg al uw activiteiten.


Audioworks zet nog even alle voordelen op een rijtjte:

Meer deelnemers voor uw event

Doordat er geen fysieke beperkingen zijn in praktische organisatie, ruimtelijke oppervlakte, tafels en stoelen, opstellingen en beperkingen in zicht kunnen alle deelnemers ten volle genieten van uw event. Iedereen krijgt in die zin een eersterangskaartje voorgeschoteld! 

U bespaart tijd en geld

Livestreaming brengt mensen viruteel bij elkaar, hierdoor zijn een aantal praktische en bijgevolg financiele elementen niet meer van toepassing. Denk aan medewerkers aan het onthaal, poetspersoneel, ... Het opzetten van een livestream evenement is bijgevolg ook tijd- en kostenbesparend.

Laagdrempelig

De toegang tot de livestream is uitermate eenvoudig zodat iedereen kan meekijken. Een computer / laptop / smartphone / tablet met internetverbinding volstaat. Zij die minder snel de deur uit zouden gaan of wie beperkt is door de afstand of de verplaatsing kunnen makkelijk van thuis uit volgen.

U houdt er een mooie herinnering aan over

De opname van de livestream kan tenslotte achteraf ter beschikking worden gesteld. Zo kan u steeds de beelden herbekijken of delen.

Over de grenzen heen

Doordat livestreaming een totaal online gebeuren is, kan iedereen deelnemen aan uw evenement, ongeacht waar hij of zij zich bevindt. U kan een internationaal doelpubliek aanspreken en brengt op die manier mensen van over de hele wereld bij elkaar.

Bezorg iedereen een totaalervaring

Zelfs als uw publiek niet fysiek aanwezig kan zijn, kunnen wij kijkers toch een topervaring aanbieden. Door een slimme selectie van de beelden en camera standpunten, heeft iedereen steeds alles gezien. Gezien het bovendien nog steeds om een live evenement gaat, blijft de betrokkenheid hoog.

Snelle verdeling

Ook is het mogelijk de livestream via een centraal punt verder te verdelen. Zo bereikt u in één klap meerdere kijkers. Denk aan rust- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen e.d.

Veilig toegang tot de livestream

Uw livestream is steeds beschermd door het verplicht inloggen met wachtwoord. Geen ongewenste kijkers!

Tal van uitbreidingen mogelijk

Voor wie het wenst is ook een integratie mogelijk met webinar platforms, zoals bijvoorbeeld Zoom of Skype. Zo kan u uw evenement interactiever maken: u communiceert met uw publiek en ook de deelnemers onderling.